Cel mai tare viral cu asistenţi virtuali pe care ţi-l poţi imagina: bătălie rap cu Alexa, Siri, Bixby şi Google Assistant (Video)

1.460 ori
<b>Cel mai tare viral cu asistenţi virtuali pe care ţi-l poţi imagina: bătălie rap cu Alexa, Siri, Bixby şi Google Assistant (Video)</b>Vedem astăzi un viral la care nu ne așteptam, unul în care cei mai populari asistenți vocali de pe telefoanele noastre ajung să se dueleze și să cânte rap chiar. Soluțiile prezentate sunt Siri, Amazon Alexa, Google Assistant și totodată Bixby de pe

Am văzut multe dueluri între Alexa şi Siri, Bixby şi Google Assistant şi orice altă încrucişare vreţi să faceţi între aceşti asistenţi virtuali. Totuşi un rap battle? Mai rar aşa ceva, deci trebuie să privim cu atenţie clipul de mai jos, mai ales că puţină lume ştie că aceste soluţii bazate pe AI sunt capabile să facă rime mai bine decât unii rapperi din topuri la ora actuală.

Cum asistenţii ştiau deja să spună glume, să facă o serie de calcule matematice şi să dea răspunsuri de cultură generală, a compune o piesă rap ad hoc era provocarea următoare. Hai să vedem cum s-au descurcat Alexa, Siri, Bixby şi Google Assistant. Sincer eu aş fi inclus şi Cortana aici, dar asta e, poate data viitoare. Primul pe "scenă" este Google Assistant, iar soluţia Google are o voce cam robotică, dar se mişcă rapid şi este creativă, invocând căutări după fotografii şi... "plăcintă".

Alexa e incredibil de fluidă cu versurile, are un flow de gangsta rap şi pare mai serioasă cu abordarea sa, fără plăcinte şi alte nebunii imature. Bixby are o voce ceva mai inocentă şi copilăroasă şi un vocabular foarte dezvoltat, surprinzător aş spune. Felul în care articulează cuvintele e ciudat totuşi. Siri îşi face un intro lung ca la meciurile de box cand intră în scenă contenderul şi încearcă ceva a la Eminem, dar versurile sale parcă nu au sens, fiind practic cuvinte aruncate împreună aiurea.

În "finală" ajung Bixby şi Alexa şi vă lăsăm pe voi să aflaţi care e câştigătorul. Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva merită şi Cortana un loc acolo. Sunt cam dezamăgit de prestaţia Siri sincer să fiu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×