Google Assistant disponibil de astăzi pe smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T

2.285 ori
<b>Google Assistant disponibil de astăzi pe smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T</b>Cu ceva vreme în urmă, Google a confirmat faptul că asistentul vocal numit 'Google Assistant' va ajunge și pe alte smartphone-uri Android existente pe piață. După LG G6, este rândul ca modelele OnePlus 3 și OnePlus 3T să beneficieze de acest feature care

Asistentul vocal al celor de la Google poposește de astăzi și pe smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T, asta la aproximativ 3 săptămâni de la apariția zvonurilor ce indicau includerea acestui feature la pachet. Veste este confirmată chiar de către OnePlus pe Twitter și ne este comunicat faptul că Google Assistant va sosi treptat pe telefoanele mai sus menționate în funcție de regiunea în care se află utilizatorii.

OnePlus

Teoretic ar trebui să primim acest asistent vocal pe toate smartphone-urile ce rulează Android 6.0 Marshmallow și Android 7.0 Nougat în perioada următoare. La fel ca Siri, Cortana sau Amazon Alexa și asistentul celor de la Google este capabil să ofere răspunsuri la cele mai variate întrebări și să ofere suport pentru controlul diferitelor gadget-uri smart de prin casă.

OnePlus 3

Ce mai trebuie să știți este faptul că Google Assistant nu va sosi pe tablete, așa că doar smartphone-ul din buzunar se va bucura de acest feature. Așteptăm să îl punem și noi la treabă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×