Asistentul virtual Bixby lansat global, începe să apară în Marea Britanie, India, Germania

1.134 ori
<b>Asistentul virtual Bixby lansat global, începe să apară în Marea Britanie, India, Germania</b>Încetul cu încetul asistentul virtual Bixby își face apariția și la nivel global, fiind astăzi confirmate aparițiile din țări precum Marea Britanie, India și Germania. Așa cum știți, avem aici de-a face cu un asistent vocal rival pentru Siri de pe iOS

Controversatul asistent virtual al celor de la Samsung, Bixby a debutat cu toate funcţiile activate în sfârşit luna trecută în SUA şi Coreea de Sud. Acum aflăm că s-a extins varianta full şi către alte zone de pe glob, inclusiv ţări din Europa și în India.

Bixby

Samsung a început să actualizeze aplicaţiile Bixby, inclusiv Bixby, Bixby PLM, Bixby Wakeup, Bixby Dictation şi Bixby Global Action în acele zone. Confirmările au venit până acum din Marea Britanie, Africa de Sud, India, Olanda şi Germania. Putem deci deduce că a început lansarea globală a asistentului virtual şi o să îl vedem în sfârşit activ şi în România până la iarnă.

Colegul Alex a prezis de altfel acest lucru în Mobicast, afirmând că sunt şanse ca până la sosirea lui Note 8 în magazine să avem un rollout complet al asistentului. Utilizatori din Germania au confirmat că pot dicta soluţiei Samsung căutări, comenzi, remindere şi tot soiul de acţiuni asociate aplicaţiilor instalate. Prin comandă vocală Bixby poate aprinde blitzul, da play unei melodii, face un selfie, să caute un fişier şi să scrie un mesaj unui contact.

Are şi control touch, nu doar vocal. E o posibilitate ca sosirea lui Android O cu Google Assistant şi a lui Siri cel nou în iOS 11 în curând să fi pus presiune pe Sammy.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×