Essential Home este un rival pentru Amazon Echo şi Google Home, lansat de compania lui Andy Rubin

910 ori
<b>Essential Home este un rival pentru Amazon Echo şi Google Home, lansat de compania lui Andy Rubin</b>Odată cu lansarea smartphone-ului Essential, compania lui Andy Rubin a prezentat și Essential Home - un rival pentru Amazon Echo și Google Home ce adoptă un design ceva mai modern dacă putem spune astfel. Suntem întâmpinați de către un ecran circular

Essential, startupul lui Andy Rubin, creatorul Android nu a lansat doar telefonul Essential Phone în ultimele 24 de ore, ci şi un gadget cel puţin interesant. E vorba despre Essential Home, rival pentru Amazon Echo şi Google Home, dar unul care are mare grijă de intimitatea utilizatorului. 

Essential Home

Avem de-a face aici cu un mic difuzor smart, care are rolul de a asculta comenzile utilizatorului şi a oferi informaţie relevantă acestuia. De remarcat designul inedit totuşi, sub forma unui cilindru mic, cu o zonă în pantă în porţiunea superioară. Aceea aminteşte puţin de Google Home. Spre deosebire de soluţia Google, sus avem şi un ecran rotund, destul de generos ca dimensiuni.

Essential Home

Essential Home are o modalitate interesantă de a administra datele utilizatorului, astfel că în loc să le trimită spre serverele sale, prefera procesarea locală. Motivul este securitatea crescută a utilizatorului şi protejarea intimităţii. La baza gadgetului stă Ambient OS, o platformă personalizată şi care aduce cu Google Now puţin. Are rolul de a oferi informaţii legate de trafic, calendar şi alte date utile la nivel contextuale.

Essential Home

Cu Essential Home veţi putea şi să controlaţi iluminarea din casă, difuzoarele şi probabil şi soluţii smart home. E interesant că am văzut doar randări ale acestui produs şi nu şi fotografii reale. Nu avem specificaţii, preţ sau data de lansare, deci multe se mai pot schimba. Nici nu ştim în ce măsură e bazat pe vreun asistent virtual celebru sau nu.

Unele surse afirmă că acest gadget va suporta şi Alexa, Siri, Google Assistant şi va conlucra cu platforme ca SmartThings, HomeKit sau Nest. Rămâne să aflăm mai multe în vară. Sincer să fiu interfaţa îmi aminteşte puţin de Apple Watch OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×