Cel mai urat Nokia din lume: 8800 Givori Serendipity

3.739 ori
<b>Cel mai urat Nokia din lume: 8800 Givori Serendipity</b>Daca am zis vreodata ca un telefon Motorola nu arata bine, atunci ne-am inselat amarnic, deoarece titlul de "cel mai hidos" telefon are un castigator pe merit: noua versiune a lui Nokia 8800, Givori Serendipity. Terminalul din seria Arte, produs de Nokia...

Daca am zis vreodata ca un telefon Motorola nu arata bine, atunci ne-am inselat amarnic, deoarece titlul de "cel mai hidos" telefon are un castigator pe merit: noua versiune a lui Nokia 8800, Givori Serendipity.

Terminalul din seria Arte, produs de Nokia a fost impodobit cu tot soiul de mici obiecte inutile, care vor sa-l faca sa para cool si original. Original este si pretul sau, de 3077 dolari, care nu prea explica modificarile efectuate handsetului. Podoabele terminalului par ieftine si de prost gust, dar banuim ca undeva acolo exista si metale pretioase implicate in uratirea telefonului care alta data isi merita numele de Arte.

Observam ca tematica versiunii Givori Serendipity este una adecvata sezonului si Zilei Indragostitilor, dar nu am face un astfel de cadou persoanei iubite, nici daca telefonul ar fi gratuit. Speram ca Nokia sa nu faca un obicei din aceste lansari  inedite si poate urmatoarea colaborare va fi totusi cu un nume mare din lumea modei, care are totusi habar de design. Prada? Gucci? Armani? Versace?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×