Sony Începe distribuția lui Android 4.4.4 KitKat la doar o săptămână după ce actualizarea a ajuns pe terminalele Nexus

1.603 ori
<b>Sony Începe distribuția lui Android 4.4.4 KitKat la doar o săptămână după ce actualizarea a ajuns pe terminalele Nexus</b>Deși update-ul Android 4.4.4 KitKat a sosit doar acum o săptămână pe terminalele Nexus, iată că cei de la Sony se mișcă foarte rapid, această actualizare fiind distribuită în aceste momente către o serie de terminale flagship printre care se...

Deși update-ul Android 4.4.4 KitKat a sosit doar acum o săptămână pe terminalele Nexus, iată că cei de la Sony se mișcă foarte rapid, această actualizare fiind distribuită în aceste momente către o serie de terminale flagship printre care se numără Xperia Z1, Xperia Z Ultra și Xperia Z1 Compact.

Interesant este faptul că această actualizare nu a sosit în primul rând pentru flagship-ul actual, și anume Sony Xperia Z2, device care va primi un succesor în acest an, după cum și zvonurile din ultimul timp sugerează. Cu toate acestea, sperăm ca acest nou update să nu întârzie prea mult a-și face apariția și pe Z2.

Aflăm că actualizarea Android 4.4.4 KitKat a început a fi distribuită doar pentru utilizatorii din Europa și Asia ce dețin unul dintre terminalele amintite mai sus. Iată că Sony reușește ca de data aceasta să iasă în fața concurenței prin update-uri rapide. Poate tot Sony va fi compania ce ne va face o surpriză și va aduce prima Android L.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×