Cele trei variante de Galaxy S10 au numele de serie confirmate: SM-G970F, SM-G975F, SM-G973F

2.556 ori
<b>Cele trei variante de Galaxy S10 au numele de serie confirmate: SM-G970F, SM-G975F, SM-G973F</b>O veste pe care am aflat-o cu ceva timp în urmă a fost și aceea că Samsung pregătește 3 variante diferite de Galaxy S10, fiind vorba despre un model standard, unul Plus și un al 3-lea care se va prezenta la apel cu 3 camere foto în spate și cu

Printre zvonurile pe care le-am tot auzit se numără și cel referitor la faptul că flagship-ul Samsung Galaxy S10 urmează a debuta în 3 variante diferite. Astăzi, cei de la Sammobile confirmă numele de serie asociate acestor versiuni, fiind vorba despre următoarele: SM-G970F (varianta standard), SM-G975F (varianta plus), respectiv SM-G973F care s-ar putea dovedi a fi un soi de model Lite dacă ținem cont de leak-uri.

Aparent, acest al 3-lea model din seria S10 va fi sosi echipat cu ecran de 5.8 inch și cu o singură cameră foto în partea din spate, urmând a fi și cel mai accesibil din trio. Galaxy S10 cel standard va oferi tot un display cu diagonală de 5.8 inch, dar va opta pentru o cameră duală principală în spate, probabil cu diafragmă variabilă.

Cât despre Galaxy S10+ (SM-G975F), acesta ar avea cameră triplă în spate și o cameră selfie duală. Totul este la stadiul de speculație în acest moment și abia undeva prin noiembrie sau decembrie am putea avea date mai concrete odată ce ne apropiem de debutul vehiculat pentru început de 2019. Se vorbește și despre o variantă 5G de S10, dar și despre un scanner de amprente integrat în ecran.

Ținând cont de aceste speculații, voi ce v-ați dori să aducă Samsung pe S10?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×