Samsung Galaxy S10 în varianta cu ecran plat apare din nou menționat de un zvonac

4.229 ori
<b>Samsung Galaxy S10 în varianta cu ecran plat apare din nou menționat de un zvonac</b>În cursul zilei de ieri am aflat și numele de serie purtate de către cele 3 variante de Galaxy S10, fiind vorba despre următoarele modele: SM-G970F, SM-G975F, respectiv SM-G973F. Acum pe seama unui zvonc descoperim că una dintre acestea

După ce în cursul zilei de ieri aflam că numele de serie asociate celor 3 variante de Galaxy S10 au fost confirmate, fiind vorba despre modelele SM-G970F, SM-G973F și SM-G975F, iată că astăzi avem detalii extra despre unul dintre acestea. Leaker-ul chinez @UniverseIce afirmă că Samsung are în plan să ofere o variantă de Galaxy S10 cu ecran plat - lansare ce ar putea atrage publicul.

Galaxy S10

Se revine iarăși la o lansare de tipul Galaxy S6 - Galaxy S6 Edge unde cumpărătorii puteau face alegerea dintre o variantă cu ecran plat și una cu ecran ce adoptă muchii curbate. Leaker-ul sugerează că modelul SM-G970 va fi cel cu ecran plat de 5.8 inch, în vreme ce numele de serie SM-G973 este asociat telefonului cu ecran Edge.

Nu în ultimul rând avem și varianta SM-G975 care va adopta un display de 6.44 inch cu muchii laterale curbate Edge. Momentan totul este la stadiul de zvon, dar planul pare realizabil ținând cont de faptul că Samsung testează 3 variante diferite de S10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×