Samsung Galaxy S10 are cele 3 versiuni ale sale aprobate de o autoritate din China

3.570 ori
<b>Samsung Galaxy S10 are cele 3 versiuni ale sale aprobate de o autoritate din China</b>Samsung Galaxy Note 9 e încă proaspăt pe piaţă şi vorbim deja de Galaxy S10 cu o nonşalanţă specifică apropierii lansării sale. De câteva luni tot auzim că terminalul va avea 3 sau 4 camere în spate şi că va sosi sub forma a 3 variante diferite.

Samsung Galaxy Note 9 e încă proaspăt pe piaţă şi vorbim deja de Galaxy S10 cu o nonşalanţă specifică apropierii lansării sale. De câteva luni tot auzim că terminalul va avea 3 sau 4 camere în spate şi că va sosi sub forma a 3 variante diferite. Azi acea teorie prinde greutate printr-o certificare a unor autorităţi din China.

Samsung Galaxy S10 a apărut la Ministerul Industriilor şi Tehnologiei Informaţiilor din China, obţinând aprobarea pentru variantele cu numele de cod SM-G9700, SM-G9730 şi SM-G9750. Acestea sunt modelele destinate Chinei, iar cele internaţionale vor fi SM-G970FSM-G973F și SM-G975F. Toate cele 3 modele au fost aprobate, cu suport complet pentru reţelele chineze si infrastructura locala Netcom. Zvonurile recente afirma că Galaxy S10 va fi primul terminal cu procesorul flagship cel nou de la Qualcomm, Snapdragon 8150.

Samsung Galaxy S10 are cele 3 versiuni ale sale aprobate de o autoritate din China

El se bazează pe tehnologie de 7 nm şi ar putea aduce şi un NPU în portofoliul Qualcomm. Evident vedem si versiuni cu un nou Exynos. Samsung Galaxy S10 va avea două versiuni principale, una cu cameră singulară şi una cu cameră duală şi cu diagonale de 5.8 inch şi 6.1 inch. Va exista şi un Galaxy S10+, cu ecran AMOLED de 6.44 inch şi cu 3 camere în spate şi două în faţă, în stil LG V40. Despre design nu avem prea multe informaţii, dar la cât trolling a făcut Samsung legat de bretoane, clar nu vom vedea un decupaj de acest gen, altfel s-ar întoarce împotriva lor.

Posibil să vedem un design mai rafinat faţă de Galaxy S9, adică similar cu S9, dar cu muchii şi mai înguste şi senzori bine ascunşi sub panoul frontal din sticlă. Apropo de asta, cel puţin o versiune de S10 va avea cititorul de amprente integrat în ecran. Şansele sunt minime să vedem suport 5G pe S10, deci mai degrabă avem aşa ceva pe Note 10. Aşteptam debutul lui Samsung Galaxy S10 în cadrul MWC 2019, eventual mai devreme, dacă Samsung vrea să ia fața rivalilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×