Huawei confirmă faptul că primul său telefon pliabil va fi și primul model 5G din portofoliu

1.561 ori
<b>Huawei confirmă faptul că primul său telefon pliabil va fi și primul model 5G din portofoliu</b>În tandem cu apariția primelor telefoane pliabile vom asista și la debutul primelor modele cu suport 5G, Huawei fiind una dintre companiile care are în roadmap-ul actual și astfel de produse. Astăzi chiar aflăm informația că firma chineză are

După ce anterior aflam faptul că Huawei a amânat lansarea primului său telefon pliabil, astăzi descoperim și motivul pentru care s-ar fi optat pentru această decizie, asta pe lângă problema avută cu furnizori de panouri OLED. Aparent, în cursul acestei săptămâni, Ken HU (Chairman Huawei) a declarat în cadrul World Economic Forum că primul telefon 5G al companiei va avea un ecran pliabil.

Așadar așteptarea va merita în cazul de față, telefonul urmând a fi future-proof și oferind modemul necesar pentru viteze de transfer 5G. În continuare nu avem indicii despre modul în care va arăta acest dispozitiv pregătit de către cei de la Huawei, deși nu ar fi exclus să vedem o abordare de tip terminal cu clapetă în stil Axon M.

În vreme ce Huawei amâna lansarea dispozitivului său pliabil, rivalii sud-coreenii de la Samsung au în plan să prezinte un asemenea terminal încă din acest an - telefon ce va fi lansat în ediție limitată doar pe piața natală. Dacă publicul oferă un feedback pozitiv am putea vedea o variantă globală undeva în toamna anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×