Cele mai bine vandute 10 telefoane ale lunii octombrie conform Krusell

4.167 ori
<b>Cele mai bine vandute 10 telefoane ale lunii octombrie conform Krusell</b>Suedezii de la Krusell au intocmit un top al celor mai bine vandute 10 telefoane ale lunii octombrie, dominat de Apple iPhone, care nu se da dus usor din aceste clasamente, cata vreme publicul il prefera terminalelor BlackBerry sau Nokia. Pe locul 2 se...

Suedezii de la Krusell au intocmit un top al celor mai bine vandute 10 telefoane ale lunii octombrie, dominat de Apple iPhone, care nu se da dus usor din aceste clasamente, cata vreme publicul il prefera terminalelor BlackBerry sau Nokia.

Pe locul 2 se afla Sony Ericsson C702, un alt telefon mobil high tech, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli si A-GPS, denotand preferinta publicului pentru celebrele "cameraphones". Podiumul este completat de Nokia 3109, handset low end fara camera, produsul tipic de succes al finlandezilor, cu suport pentru browsing xHTML si suport pentru carduri microSD de pana la 2GB.

In mod interesant, topul celor de la Krusell este bazat doar pe vanzarile din luna octombrie, dar include si terminale destul de populare si foarte scumpe. Printre ele se numara si HTC Touch Diamond, Samsung SGH-i900 (Omnia), Nokia E51, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia N95 8GB si Nokia 6220.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×