Cele mai noi detalii despre Google Phone

Autor:  | Publicat în:  Google 1.446 ori
<b>Cele mai noi detalii despre Google Phone</b>Ziarul Boston Globe, o sursa destul de sigura in media a oferit publicului informatii in premiera despre Google Phone, citand surse care au avut ocazia sa aiba contact direct cu terminalul. Aceste persoane nu au putut totusis sa dezvaluie specificatiile...

Ziarul Boston Globe, o sursa destul de sigura in media a oferit publicului informatii in premiera despre Google Phone, citand surse care au avut ocazia sa aiba contact direct cu terminalul.

Aceste persoane nu au putut totusis sa dezvaluie specificatiile tehnice ale handsetului, datorita contractelor de confidentialitate. Se pare ca Google Phone va fi bazat pe o varianta de Linux, ruland Java Virtual Machines. Toate aplicatiile incluse pe acest terminal vor fi Java, iar sistemul de operare folosit va avea posibilitatea de a rula fisiere multimedia, inclusiv clipuri video. Interfata destinata utilizatorului va fi una tipica, de asemenea bazata pe Java si va include si o “casuta de cautare”.

Va exista si un browser cu feature-uri speciale, comune browserelor moderne, cum sunt cele disponibile pe iPhone sau telefoanele dotate cu Symbian. Intregul browser este scris in Java, iar handsetul va fi dotat cu tastatura QWERTY. Modelul vazut de persoanele intervievate de Boston Globe seamana foarte mult cu T-Mobile Dash. In perioada in care s-a desfasurat showul 3GSM, existau zvonuri in legatura cu o colaborare dintre Google, Orange si HTC in vederea lansarii unui telefon mobil. Iata ce presupune intregul fenomen numit Gphone: Linux, aplicatii Java, UI familiar, browser inedit si un gadget HTC.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×