Telefonul "racheta", un concept bizar

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.044 ori
<b>Telefonul "racheta", un concept bizar</b>Nu, nu este o noua stire despre explozia unei baterii a unui telefon Nokia, ci chiar despre un terminal mobil in forma de racheta. Ineditul handset va va trezi poate zambete, iar acum el poate fi admirat in imaginea urmatoare: Am vazut de-a lungul...

Nu, nu este o noua stire despre explozia unei baterii a unui telefon Nokia, ci chiar despre un terminal mobil in forma de racheta. Ineditul handset va va trezi poate zambete, iar acum el poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Am vazut de-a lungul timpului telefoane in forma de automobil sau de figuri geometrice, dar nu si intr-o astfel de forma inedita de racheta. Bizarul handset este departe de a fi unul usor de purtat in buzunar sau in poseta, atragand cu siguranta atentia trecatorilor atunci cand este folosit in public. Terminalul suporta conectivitate USB, un slot T-Flash si include un media play, un display color si o camera de 2 megapixeli.

Ca o nota de inedit data finisajului, handsetul va avea varful "rachetei" si motoarele acoperite cu un strat de crom. Nu cunoastem pretul acestui gadget, dar cu siguranta nu suntem fanii sai, in special din cauza designului. In era moderna, terminalele mobile tind sa devina tot mai subtiri, mai slim si mai usor de purtat in buzunar, iar telefonul "racheta" merge impotriva trendului, atragand un public de nisa, care doreste sa socheze si sa surprinda. Surpriza va fi placuta, sau neplacuta, in functie de persoanele care vad terminalul "in actiune".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×