Samsung lanseaza Croix F700, rivalul lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.251 ori
<b>Samsung lanseaza Croix F700, rivalul lui iPhone</b>Samsung este gata sa lanseze un alt telefon mobil care sa rivalizeze cu celebrul Apple iPhone, pe numele sau Croix sau F700. Acest terminal touchscreen foloseste o interfata numita de asemenea Croix, care tocmai a castigat premiul IF Communication 2007,...

Samsung este gata sa lanseze un alt telefon mobil care sa rivalizeze cu celebrul Apple iPhone, pe numele sau Croix sau F700.

Acest terminal touchscreen foloseste o interfata numita de asemenea Croix, care tocmai a castigat premiul IF Communication 2007, la sectiunea Design. Sistemul de input prin intermediul degetelor utilizatorului se bazeaza pe meniuri si lista in forma de cruce. Interfata este destul de interesanta si "curata", reusind sa rivalizeze cu sistemul revolutionar pus la dispozitie de iPhone.

Nu cunoastem inca alte specificatii tehnice ale acestui terminal, dar putinele informatii pe care le posedam sunt tot atatea indicii despre calitatea viitorului hit Samsung. Fie care il cunoasteti drept F700 sau Croix, telefonul reprezinta o provocare lansata celor de la Apple si o dovada a faptului ca Samsung intra in rand cu LG, lansand un rival demn de luat in seama pentru terminalul anului 2007.

Va reamintim ca Samsung a obtinut 11 premii IF 2007 la sectiunea design, dand tonul trendurilor in acest domeniu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×