Galaxy A8s, primul smartphone Samsung cu decupaj în ecran pentru camera selfie va avea un panou LCD produs de BOE

1.139 ori
<b>Galaxy A8s, primul smartphone Samsung cu decupaj în ecran pentru camera selfie va avea un panou LCD produs de BOE</b>Atât sud-coreenii de la Samsung, cât și chinezii de la Huawei pregătesc lansarea de terminale cu decupaje circulare direct în ecran pentru camerele selfie. Astăzi aflăm că Samsung Galaxy A8s, primul model de acest tip din portofoliul Sammy

O informație pe care am aflat-o de curând a fost și aceea că Samsung nu va mai aduce panouri Super AMOLED pe toate modelele din seria Galaxy A pregătite pentru debut la anul, urmând a fi utilizate și display-uri IPS LCD. Această decizie a fost luată cu scopul de a reduce costurile și pentru a oferi prețuri mai competitive pentru device-urile mobile lansate în China, acolo unde piața impresionează prin telefoane cu raport preț-specificații excelent.

Galaxy A8s

Un prim model care va trece la tehnologia IPS LCD va fi Galaxy A8s aparent, telefon care va inaugura și ecranul de tip Infinity O cu decupaj circular direct în panou pentru camera selfie. Spre uimirea tuturor, astăzi aflăm că display-ul de față nu va fi produs de către Samsung, ci de către BOE Display, firmă chineză care produce și ecranul lui Mate 20 Pro (cel fără probleme).

Ecranul destinat lui Galaxy A8s va avea un decupaj circular în colțul din stânga unde vom găsi camera selfie, decupaj care potrivit unor informații recente va avea un diametru de 6.7 mm. Comparativ, se vehiculează că diametrul decupajului de cameră selfie pe care îl vom vedea în ecranul lui S10 va avea doar 3 mm.

Cât despre celelalte dotări hardware ale lui Galaxy A8s, vom avea baterie de 3000 mAh și procesor Snapdragon 710. Vestea bună este că va rula Android Pie din fabrică! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×