Cu Dell Streak pe masa de teste: astazi dam verdictul!

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.472 ori
<b>Cu Dell Streak pe masa de teste: astazi dam verdictul!</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, avem tabletul Dell Streak in teste chiar acum si astazi a venit momentul filmarii recenziei sale video si al verdictului cu privire la calitatea produsului. Trebuie sa recunoastem ca am fost impresionati de...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, avem tabletul Dell Streak in teste chiar acum si astazi a venit momentul filmarii recenziei sale video si al verdictului cu privire la calitatea produsului. Trebuie sa recunoastem ca am fost impresionati de acest terminal cu ecran de 5 inchi si Android 1.6 la bord.

Am fi apreciat mai mult gadgetul daca ar fi rulat Android 2.1, OS care i-ar fi dezvaluit potentialul complet. Va reamintim ca acest produs este disponibil prin eMag, la pretul de 2699 lei, cu toate taxele incluse, iar update-ul la Android 2.1 va sosi cat de curand. Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, am analizat cu atentie tabletul si l-am comparat cu terminale faimoase precum Nexus One, HTC Wildfire si Sony Ericsson XPERIA X10 Mini.

In zilele urmatoare veti afla ce ne-a placut cel mai mult la Dell Streak si daca primul tablet de pe masa de teste Mobilissimo merita sa concureze cu Apple iPad.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×