Cele mai populare reviste și ziare, În curând pe Android?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.968 ori
<b>Cele mai populare reviste și ziare, În curând pe Android?</b>Lupta dintre Apple și Google ia o nouă întorsătură, conform Wall Street Journal, care ne informează că gigantul motoarelor de căutare intenționează să creeze un soi de "stand de ziare" virtual pentru Android. Google se afla deja în discuții...

Lupta dintre Apple și Google ia o nouă întorsătură, conform Wall Street Journal, care ne informează că gigantul motoarelor de căutare intenționează să creeze un soi de "stand de ziare" virtual pentru Android.Google se afla deja în discuții cu Time Warner, Condé Nast și Hearst, 3 dintre cei mai mari producători de publicații din SUA.

Prin colaborarea cu aceștia, creatorul lui Android va oferi ziare și reviste în format digital pe terminalele Android. Time Warner, Hearst și restul giganților vor avea astfel o nouă metodă de a genera profit, iar Google ar putea opri un procent mai mic din veniturile obținute, față de cei 30% ceruți de Apple sau Amazon.

între timp și Apple face mutări în acest domeniu, pregătind modificări în iTunes care vor îmbunătăți experienta publisherilor și vor include reduceri de prețuri și modalități de abonare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×