Cele mai proaspete fotografii cu Samsung Galaxy Note 5 sunt aici; sistemul de eliberare a stylus-ului s-a schimbat

2.753 ori
<b>Cele mai proaspete fotografii cu Samsung Galaxy Note 5 sunt aici; sistemul de eliberare a stylus-ului s-a schimbat</b>Cu pași destul de repezi ne apropiem de data de 13 august, o zi &icirc;n care sud-coreenii de la Samsung vor dezvălui două noi terminale. &Icirc;n primul r&acirc;nd &icirc;l avem pe Galaxy S6 Edge Plus, iar &icirc;n al 2-lea r&acirc;nd pe Galaxy Note...

Cu pași destul de repezi ne apropiem de data de 13 august, o zi în care sud-coreenii de la Samsung vor dezvălui două noi terminale. În primul rând îl avem pe Galaxy S6 Edge Plus, iar în al 2-lea rând pe Galaxy Note 5, un phablet al cărui design va fi inspirat de flagship-ul din acest an.

După o serie de fotografii scăpate anterior pe web, iată că și astăzi materiale noi ajung pe web, oferindu-ne o privire mai detaliată asupra terminalului. Vedem atât marginea device-ului, dar și faptul că stylus-ul va beneficia de un nou sistem de eliberare. Aparent, acesta va putea fi scos din locașul dedicat print-un tap pe acesta, la fel cum procedăm și cu acele carduri microSD.

De asemenea, se observă și meniul de aplicații rapide deschis odată cu eliberarea S-Penului din dotare. Potrivit zvonurilor recente, Samsung Galaxy Note 5 va sosi cu display QHD de 5.66 inch, 4 GB RAM, un procesor octa-core Exynos și cu un senzor foto principal de 16 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×