Urmaşul lui iPhone 5c ar putea debuta de abia în trimestrul 2 la anul; Va sosi cu procesor FinFET

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.166 ori
<b>Urmaşul lui iPhone 5c ar putea debuta de abia în trimestrul 2 la anul; Va sosi cu procesor FinFET</b>iPhone 6s şi iPhone 6s Plus ar trebui să fie la maxim două luni distanţă de lansare &icirc;n aceste moment, iar zvonurile despre ele sunt destul de rare. Ce să mai spunem despre un iPhone 6c, care răm&acirc;ne &icirc;n continuare la nivel de...

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus ar trebui să fie la maxim două luni distanţă de lansare în aceste moment, iar zvonurile despre ele sunt destul de rare. Ce să mai spunem despre un iPhone 6c, care rămâne în continuare la nivel de teorie, de vreme ce nu avem dovezi clare cu privire la existenţa sa. Ei bine, astfel de dovezi apar azi şi plasează produsul pe un calendar de 2016 mai degrabă decât de 2015.

Cei de la Digitimes ar fi aflat din surse de încredere că urmaşul lui iPhone 5c va debuta în trimestrul 2 al anului viitor şi nu în acest an, aşa cum am fi crezut. Sursele au cerut să nu fie numite şi provin dintre producătorii de componente din Asia, care primesc comenzile pentru handseturi mai devreme. Mai interesant e că noul terminal, aşa zisul iPhone 6c ar urma să vină cu un procesor bazat pe tehnologie FinFET, produs de către Samsung şi folosind arhitectura de 14 nm.

Va exista şi o variantă produsă de către TSMC, cu tehnologie de 16 nm, se pare. Aceste detalii par a se potrivi cu datele pe care le aveam despre chipsetul Apple A9 şi el produs de TSMC şi Samsung. Digitimes afirma că iniţial Apple a vrut să doteze viitorul model "c" cu un CPU de 20 nm, dar până la urmă a ales să apeleze la tehnologie mai modernă, ce implică şi consum redus printre altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×