Cele mai tari jocuri de poker de pe Android: iată un review! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.888 ori
<b>Cele mai tari jocuri de poker de pe Android: iată un review! (Video)</b>Sunt sigur că există printre voi pasionați de poker/Texas Holdem și azi avem pentru voi o scurtă analiză a 4 aplicații gratuite de acest gen din Google Play. Ne-am axat în special pe ușurință de utilizare, pe nivelul graficii, pe interacțiunea...

Sunt sigur că există printre voi pasionați de poker/Texas Holdem și azi avem pentru voi o scurtă analiză a 4 aplicații gratuite de acest gen din Google Play. Ne-am axat în special pe ușurință de utilizare, pe nivelul graficii, pe interacțiunea cu alți utilizatori și pe joc în sine.

Primul joc pe lista noastră este Live Holdem Poker Pro, care oferă funcții precum live chat, un avatar personal, mese rapide de joc, conectare la contul Facebook și o extragere zilnică tip loterie. Turneele oferite în acest joc sunt de tip Shootout, Sit 'n go și Ring Games. Am apreciat grafica acestui joc, dar am considerat că se mișca destul de greu, iar rivalii stau prea mult să gândească fiecare mână, asta cel puțin în modul de joc încercat de mine. E de apreciat faptul că un utilizator tip guest primește destule fonduri virtuale încât să testeze jocul înainte să cumpere prea multe credite degeaba.

Zynga Poker

Am trecut la deja faimosul Zynga Poker, cel mai mare joc de poker de pe Facebook, iar aplicația sa pentru Android va permite să vă jucați chiar cu contactele de pe FB. Aveți la dispoziție și aici chat in game și turnee Sit N Go. Aveți și opțiunea Play Now dacă vă grăbiți, sau o serie de turnee cu premii mari. Grafica nu mai pare chiar atât de realistă și a trebuit să aștept ceva până mi-a venit rândul la masă. Observați că dacă faceți tap pe un jucător puteți afla detalii despre el, să îi trimiteți cadouri sau adăugați la lista de prieteni. Am și salutat un jucător, care mi-a răspuns în vreme ce îmi așteptam intrarea la masă. în partea dreaptă a ecranului avem un indicator care ne permite să creștem miza, dacă ne simțim tari pe poziție, după cum ați văzut că am făcut chiar eu în review.

Evident, avem și All In și Fold, dacă nu mai avem încredere în mâna noastră. îmi place că jucătorii tot vorbesc între ei și dau un sentiment de interactivitate acestei sesiuni. și am făcut și o chintă, după cum se vede în review-ul aplicației.

Texas Poker

Apoi am încercat Texas Poker, care o grafică ușor învechită. Aici am făcut trecerea printre câteva mese de joc și mi-a plăcut că la această aplicație lucrurile se mișcă mai rapid decât la celelalte. și în acest joc avem acces la o listă mare de cadouri pe care le putem trimite rivalilor, unele chiar amuzante precum animale de companie sau hârtie igienică, eventual băuturi. Am văzut și ce sume se învârt la turneele mari și a trebuit să aștept să se ocupe toate locurile pentru a participa la unul. în partea inferioară a ecranului avem opțiunile Fold, Check/Fold, Check și Call, cele obișnuite pentru poker, iar cu un singur tap le activăm și continuăm jocul. Din păcate cu o singură pereche nu am câștigat nimic.

Poker King Pro

în cele din urmă am încercat Poker King Pro, care de asemenea vine cu funcție de live chat, avatar personalizat, conectare cu Facebook, posibilitate de a trimite cadouri și chiar animale de companie plasate în fata jucătorilor. Am făcut o sesiune de Sit & Go, în cadrul căreia pe parcursul partidei am făcut un Full House și rămas doar 2 jucători la masă, după ce ceilalți au pierdut. în acest joc puteți cumpăra chipsuri prin PayPal, deci nu e nevoie să vă expuneți direct cartea de credit, ci doar contul de PayPal.

Pe final vă menționez că nu sunt un as în ale pokerului, dar v-am demonstrat că orice persoana oricât de nepricepută se poate distra cu aceste aplicații de gambling, sau dacă preferați pokerul pe PC, aveți oricând opțiunea Poker.dk .

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×