Cum să ai 3GB spațiu Dropbox În plus prin aplicația destinată terminalelor HTC

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.673 ori
<b>Cum să ai 3GB spațiu Dropbox În plus prin aplicația destinată terminalelor HTC</b>Azi la Mobilissimo.ro vă oferim un mic bonus pentru faimosul Dropbox și anume 3 GB în plus de stocare, dacă ne urmați tutorialul. Va trebui să instalați .apk-ul pe care îl găsiți aici, modificat de la HTC Sense, să vă logați și să...

Azi la Mobilissimo.ro vă oferim un mic bonus pentru faimosul Dropbox și anume 3 GB în plus de stocare, dacă ne urmați tutorialul. Va trebui să instalați .apk-ul pe care îl găsiți aici, modificat de la HTC Sense, să vă logați și să așteptați mailul de confirmare, după care să îl dezinstalați și să folosiți aplicația oficială din Google Play, adică cea Dropbox. Cu această ocazie îi mulțumim si lui Mircea pentru pont!

Astfel veți obține 3 GB spațiu de stocare în plus și asta nu strică nimănui în ziua de azi, nu-i așa? Vă reamintesc că în toamna anului trecut HTC anunța un parteneriat cu Dropbox, care presupunea oferirea de 5 GB gratuit în cadrul acestui serviciu pentru cei care cumpără un telefon HTC nou, care vine la pachet cu aplicația. Pentru cei care nu știu, Dropbox este o un serviciu cloud care vă permite să stocați fișierele importante fără a ocupa spațiu pe terminalele voastre.

Apoi puteți accesa acele fișiere de oriunde doriți, fie că e vorba de smartphone, tableta sau PC. și ce vedeți aici e doar începutul, deoarece la Mobile World Congress 2012, HTC a anunțat că începând cu HTC Sense 4.0 veți primi 25 GB spațiu de stocare, deci dacă vreți să cumpărați un HTC One X în aprilie veți avea parte de acest spațiu de stocare, care rivalizează cu cel oferit de Skydrive.

Cum să ai 3GB spațiu Dropbox În plus prin aplicația destinată terminalelor HTC

în caz că nu dețineți încă un cont de Dropbox, vă puteți crea unul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×