Schiţe CAD de iPhone XI confirmă încă o dată cameră pătrată cu 3 senzori; Vedem și schiţe de iPhone XR2, XI Max

858 ori
<b>Schiţe CAD de iPhone XI confirmă încă o dată cameră pătrată cu 3 senzori; Vedem și schiţe de iPhone XR2, XI Max</b>iPhone XI polarizează lumea încă din ianuarie, când apărea prima oară cu modulul pătrat de cameră în spate via OnLeaks. Au continuat scăpările în aceeaşi direcţie, confirmate şi de producătorii de accesorii

iPhone XI polarizează lumea încă din ianuarie, când apărea prima oară cu modulul pătrat de cameră în spate via OnLeaks. Au continuat scăpările în aceeaşi direcţie, confirmate şi de producătorii de accesorii, iar azi vedem şi schiţe CAD care cimentează această abordare.

iPhone XI

(iPhone XI)

Judecând după aceste schiţe, camera va ieşi în relief puţin mai mult, iar lentilele foto par foarte mari. Acesta din urmă este un aspect care a tot fluctuat între randări şi scăpări, unele prezentând lentile ceva mai mici. Imaginile provin de la Slashleaks şi prezintă schiţe pentru iPhone XI, iPhone XI Max şi iPhone XR2.

iPhone XI

(iPhone XI Max)

Talia pare subţire, iar bretonul nu pare foarte diferit de iPhone XS, deşi teoretic ar fi mai îngust. Până şi iPhone XR2 adoptă două lentile mari pentru camera cu modul pătrat. Posibil ca multă lume să nu aprecieze cât de mult ies în relief acele camere. Se discuta la un moment dat şi despre o vopsea şi un material special care să camufleze mai bine modulul.

iPhone XR2

(iPhone XR2)

Se pare că Apple va trebui să se mulţumească să ofere o cameră triplă groasă pe această generaţie de iPhone, iar la iPhone 12 vom vedea un modul plat pe spate. Recent am văzut şi prima clonă şi machete de iPhone XI Max ajunse online, acela fiind un caz în care lentilelele camerelor păreau mai mici.

Am aflat şi că Apple va pune în sfârşit un Night Mode în aplicaţia Camera şi că ar fi gata să ofere şi un upgrade pentru Face ID.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×