LED-ul pentru notificări revine în portofoliul Samsung; Va fi integrat pe Galaxy Note 10 într-un mod inedit

2.782 ori
<b>LED-ul pentru notificări revine în portofoliul Samsung; Va fi integrat pe Galaxy Note 10 într-un mod inedit</b>Tradiționaliștii în alte smartphone-urilor au remarcat probabil o lipsă importantă de pe seria Galaxy S10. E vorba despre LED-ul pentru notificări, care ar fi gata să revină odată cu Galaxy Note 10. Informația provine prin intermediul

Tradiționaliștii în alte smartphone-urilor au remarcat probabil o lipsă importantă de pe seria Galaxy S10. E vorba despre LED-ul pentru notificări, care ar fi gata să revină odată cu Galaxy Note 10. Informația provine prin intermediul unui drept de autor înregistrat în Europa.

Olandezii de la Letsgodigital.org au descoperit că Samsung a înregistrat un trademark european pentru LED Illuminated. E posibil ca acest nume să fie asociat cu un LED de notificări, care e fix orificiul pentru camera selfie, are cărei margini ar urmă să se ilumineze dacă aveți o notificare.

LED Illuminated

În general am văzut soluții ingenioase pentru a ascunde LED-urile de notificări, puse chiar și sub grila difuzorului de convorbiri în unele cazuri. Cât despre noul LED pentru notificări, Samsung s-ar fi inspirat chiar de la acele aplicații third party care iluminau orificiul camerei selfie de pe Galaxy S10 în mod creativ. E și o teorie că Samsung ar folosit un bliț propriu zis, dar nu prea cred în ea.

Va reamintesc că Note 10 va fi anunțat pe 7 august și că am tot avut scăpări despre acest smartphone și fratele sau mai mare, Note 10 P+. Am descoperit că startul precomenzilor lor ar fi pe 9 august și că livrările ar începe de pe 23. Am aflat și că Note 10 va avea un procesor Exynos 9825 la interior, în variantele non Snapdragon evident.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×