CEO OnePlus: "noi nici nu ştim cum să facem overclocking, darmite să trişăm în benchmark-uri"; Iată cum răspunde acuzelor din ultima săptămână

2.582 ori
<b>CEO OnePlus: "noi nici nu ştim cum să facem overclocking, darmite să trişăm în benchmark-uri"; Iată cum răspunde acuzelor din ultima săptămână</b>Ultima săptămână a fost marcată și de către acuze aduse companiei asiatice OnePlus și asta pe fondul benchmark-urilor în care flagship-ul OnePlus 5 a fost găsit trișând. Astăzi, CEO-ul firmei răspunde la aceste acuzații și susține că problema

După o aşteptare de luni bune şi multe teasere, acum fix o săptămână a debutat OnePlus 5. Cum şade bine oricărui potenţial hit, terminalul a sosit cu controverse. Unele au avut de-a face cu benchmark-uri măsluite, descoperite de cei de la XDA Developers. CEO-ul OnePlus a simţit nevoia să abordeze din nou acea problemă, cu un citat cel puţin ciudat.

În contextul lansării telefonului în India, Pete Lau, CEO al companiei a acordat un interviu celor de la The Indian Express. În interviu oficialul a declarat următoarele:

"Dacă există supraîncălzire, atunci performanta procesorului nu va ajunge la maxim. Noi încercăm doar să accesăm potenţialul maxim al procesorului. Nici măcar nu ştim să facem overclocking".

Declaraţia se potriveşte cu ce a spus Carl Pei, cofondator OnePlus săptămâna trecută, drept replică pentru cei de la XDA. Carl declarase că pur și simplu terminalul își arată potentțialul maxim la utilizarea zilnică. Recent am primit şi clarificări cu privire la cameră, care de fapt nu are zoom optic 2X, aşa cum au scris toate publicaţiile, ci 1.6X. 

Cât despre declaraţiile de mai sus, mie îmi sună suspect şi parcă tind să îi cred mai mult pe cei de la XDA, mai ales că nu e prima oară când OnePlus sunt prinşi cu aşa ceva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×