Internet Explorer 9 lansat oficial! În curând și Internet Explorer 9 Mobile!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.664 ori
<b>Internet Explorer 9 lansat oficial! În curând și Internet Explorer 9 Mobile!</b>Dacă sunteți pasionați de mutările pe care le face gigantul software Microsoft, știți probabil deja că firma americană a lansat ieri browserul Internet Explorer 9, iar utilizatorii de terminale mobile vor avea la rândul lor o surpriză. Astfel,...

Dacă sunteți pasionați de mutările pe care le face gigantul software Microsoft, știți probabil deja că firma americană a lansat ieri browserul Internet Explorer 9, iar utilizatorii de terminale mobile vor avea la rândul lor o surpriză. Astfel, așteptați-vă ca în următoarele luni, dacă nu chiar săptămâni să vedem și un IE 9 Mobile pe telefoane.

Internet Explorer 9 vine cu o interfață nouă, un download manager inovator și o opțiune Speed Dial. în plus, browserul suportă complet standardul HTML5, iar dacă folosiți Windows XP, avem vești proaste: IE 9 nu funcționează pe acest OS. Puteți descărca Internet Explorer 9 de aici, iar trecând la segmentul mobil, aflăm că varianta mobilă a browserului este chiar în aceste zile prezentată la evenimentul SxSW.

Detalii despre IE 9 Mobile au apărut și la MWC în Barcelona, când am aflat că browserul va sosi pe Windows Phone 7 în următoarea perioadă. Speculațiile afirmă că software-ul va fi inclus în actualizarea Mango, cea majoră care va îmbunătăți semnificativ WP7.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×