Internet Explorer 9 lansat oficial! În curând și Internet Explorer 9 Mobile!

1.729 ori
<b>Internet Explorer 9 lansat oficial! În curând și Internet Explorer 9 Mobile!</b>Dacă sunteți pasionați de mutările pe care le face gigantul software Microsoft, știți probabil deja că firma americană a lansat ieri browserul Internet Explorer 9, iar utilizatorii de terminale mobile vor avea la rândul lor o surpriză. Astfel,...

Dacă sunteți pasionați de mutările pe care le face gigantul software Microsoft, știți probabil deja că firma americană a lansat ieri browserul Internet Explorer 9, iar utilizatorii de terminale mobile vor avea la rândul lor o surpriză. Astfel, așteptați-vă ca în următoarele luni, dacă nu chiar săptămâni să vedem și un IE 9 Mobile pe telefoane.

Internet Explorer 9 vine cu o interfață nouă, un download manager inovator și o opțiune Speed Dial. în plus, browserul suportă complet standardul HTML5, iar dacă folosiți Windows XP, avem vești proaste: IE 9 nu funcționează pe acest OS. Puteți descărca Internet Explorer 9 de aici, iar trecând la segmentul mobil, aflăm că varianta mobilă a browserului este chiar în aceste zile prezentată la evenimentul SxSW.

Detalii despre IE 9 Mobile au apărut și la MWC în Barcelona, când am aflat că browserul va sosi pe Windows Phone 7 în următoarea perioadă. Speculațiile afirmă că software-ul va fi inclus în actualizarea Mango, cea majoră care va îmbunătăți semnificativ WP7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×