CEO-ul HTC, Peter Chou vorbeste despre planurile companiei sale la Conferinta D8

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.451 ori
<b>CEO-ul HTC, Peter Chou vorbeste despre planurile companiei sale la Conferinta D8</b>CEO-ul HTC, Peter Chou a vorbit recent la Conferinta D8, discutand despre viitorul companiei sale, dar si despre trecutul si evolutia acesteia. In plus, am aflat si numele primului tablet HTC: Shift, desi Chou a fost foarte subtil in legatura cu acest...

CEO-ul HTC, Peter Chou a vorbit recent la Conferinta D8, discutand despre viitorul companiei sale, dar si despre trecutul si evolutia acesteia. In plus, am aflat si numele primului tablet HTC: Shift, desi Chou a fost foarte subtil in legatura cu acest terminal.

Bossul HTC si-a inceput discursul povestind publicului despre evolutia companiei, care cu cativa ani in urma realiza telefoane pentru alte firme si acum se bate de la egal pe piata smartphone-urilor cu Nokia, RIM si Apple. Chou a tinut sa laude modelul HTC EVO 4G, proaspat lansat in unele parti ale lumii, punand accentul pe camera sa de 8 megapixeli si display-ul revolutionar.

Totusi, problemele cu bateria nu lipsesc de pe acest smartphone, iar Chou a sugerat chiar ca ar fi indicat sa purtam o baterie extra la noi. Lipsa bateriilor cu durata de viata mai lunga constituie in continuare o problema pentru posesorii de smartphone-uri, chiar si in ziua de azi. A fost adusa apoi in discutia fidelitatea HTC fata de Windows Mobile si Android, CEO-ul companiei afirmand ca producatorul taiwanez lucreaza cu ambele platforme si ca nu face diferente intre designurile terminalelor ce ruleaza aceste OS-uri.

Peter Chou a vorbit si despre definirea HTC ca brand, tot mai puternic in ultimii ani, datorita diverselor campanii de marketing, reclamelor, popularizarii de noi motto-uri (Quietly Brilliant) si altele. Acelasi oficial se declara incantat de initiativa ce implica un smartphone pentru toate buzunarele, modell HTC Smart, care costa doar 150 de dolari si ruleaza Qualcomm BREW.

Subiectul sinuciderilor de la fabrica Foxconn a fost si el abordat, Chou mentionand ca angajatii fabricii HTC sunt tratati impecabil. De asemenea, intrebat daca HTC va lansa alt tip de terminal, CEO-ul companiei a facut aluzie la HTC Shift, un posibil tablet ce urmeaza sa fie anuntat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×