Aplicatiile pentru smartphone-uri cresc in popularitate, posesorii de iPhone cei mai impatimiti utilizatori

1.540 ori
<b>Aplicatiile pentru smartphone-uri cresc in popularitate, posesorii de iPhone cei mai impatimiti utilizatori</b>Fie ca sunteti posesori de BlackBerry, iPhone, telefon care ruleaza Android sau alta platforma, va veti lovi inevitabil de aplicatii. Acestea devin tot mai utilizate, pe masura ce smartphone-urile se vand tot mai bine, cu iPhone in fruntea clasamentului...

Fie ca sunteti posesori de BlackBerry, iPhone, telefon care ruleaza Android sau alta platforma, va veti lovi inevitabil de aplicatii. Acestea devin tot mai utilizate, pe masura ce smartphone-urile se vand tot mai bine, cu iPhone in fruntea clasamentului (la capitolul aplicatii). Evolutia utilizarii apps-urilor este subliniata si de catre raportul "The State of Mobile Apps", realizat de Nielsen.

Concluzia studiului? Utilizatorii de iPhone-uri au cele mai multe aplicatii instalate pe telefon. Acelasi raport indica si faptul ca smartphone-urile se pregatesc sa devina o categorie mainstream. Astfel, daca la finalul lui 2008 doar 14% dintre abonatii serviciilor de telefonie din SUA foloseau un smartphone, trimestrul 3 al anului 2009 a dus acest procent la 19%.

Ultimul trimestru pentru care au fost disponibile date a fost cel de-al patrulea al anului trecut, indicand faptul ca 21% dintre abonatii serviciilor de telefonie din SUA foloseau smartphone-uri. Sondajul celor de la Nielsen a implicat 4200 de persoane care au descarcat cel putin o aplicatie in ultimele 30 de zile, rezultatele indicand ca jocurile si aplicatiile de gaming au fost cele mai populare.

http://blog.nielsen.com/nielsenwire/online_mobile/the-state-of-mobile-apps/

Pe locul 2 s-au aflat aplicatiile meteo sau cele folosite pentru vizualizarea stirilor, urmate de cele navigationale si softurile de cautare, pe locul 3. Facebook si Google Maps sunt printre cele mai folosite app-uri pe toate platformele, fie ca vorbim de Android, BlackBerry OS sau iPhone OS. Acesta din urma are statistici impresionante, astfel ca media de aplicatii instalate per iPhone este de 37. Pe locul 2 se afla utilizatorii Android, cu 22 de aplicatii instalate in medie pe telefon, apoi posesorii de terminale Palm, cu o medie de 14. Windows Mobile urmeaza, cu 13 si apoi BlackBerry, cu 10 aplicatii per handset.

Cate aplicatii aveti dumneavoastra pe telefonul mobil? Se numara Google Maps si Facebook printre aplicatiile cele mai folosite?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×