Orange Romania anunta 3 noi optiuni de date in roaming; reduceri de tarife cu pana la 58%

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.329 ori
<b>Orange Romania anunta 3 noi optiuni de date in roaming; reduceri de tarife cu pana la 58%</b>Orange Romania tocmai a lansat noile optiuni Travel Data la tarife cu pana la 58% mai mici pentru clientii care folosesc servicii de e-mail si Internet mobil in roaming, in tarile din UE si Elvetia. Daca sunteti abonat Orange, puteti alege o optiune...

Orange Romania tocmai a lansat noile optiuni Travel Data la tarife cu pana la 58% mai mici pentru clientii care folosesc servicii de e-mail si Internet mobil in roaming, in tarile din UE si Elvetia. Daca sunteti abonat Orange, puteti alege o optiune Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro sau 30 de euro (TVA inclus).

Daca veti consuma traficul de date inclus, optiunea selectata se va reactiva automat atunci cand initati o noua conexiune de date. Spre exemplu, daca ati ales optiunea Travel Data cu 10 MB la 8 euro si veti consuma 18 MB atunci cand va aflati in roaming in UE/ Elvetia, veti plati 16 euro, datorita reactivarii automate a optiunii.

Acest pachet de optiuni ofera utilizatorului siguranta ca are mereu controlul asupra facturii pe care o va gasi la intoarcerea in tara.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×