Huawei Watch 3 ar putea rula Google Wear OS; Vine la IFA 2019

698 ori
<b>Huawei Watch 3 ar putea rula Google Wear OS; Vine la IFA 2019</b>Huawei Watch 3 este numele provizoriu al următorului mare purtabil Huawei, pentru că Watch GT Active/Elegant nu pare să le fie de ajuns chinezilor în 2019. Ştiam de ceva vreme că ni se pregăteşte un ceas nou, iar acum

Huawei Watch 3 este numele provizoriu al următorului mare purtabil Huawei, pentru că Watch GT Active/Elegant nu pare să le fie de ajuns chinezilor în 2019. Ştiam de ceva vreme că ni se pregăteşte un ceas nou, iar acum aflăm şi ceva detalii în plus, precum faptul că e gata să revină WearOS în ecuaţie.

Compania chineză a preferat să folosească soluţiile proprii pe ceasurile din portofoliul său, cel puţin în 2019 si final de 2018. Spre exemplu pe Watch GT are ceva numit LightOS. Pe Huawei Watch 3 ar urma să facă un compromis, pentru că sursele afirmă că purtabilul e gata să vină cu WearOS la bord. Nu suntem chiar surprinsi pentru că și Watch 2 avea WearOS.

Conform unui profil de certificare Bluetooth, Huawei ar pregăti 4 noi smartwatch-uri pentru lansare în 2019. Foarte posibil să fie variante ale aceluiaşi produs totuşi. Cel mai interesant dintre ele este cel cu nume de cod CSN-BX9. Ca idee Huawei Watch 2 avea numele de cod tot cu BX9 şi venise cu Wear OS de la Google la bord.

Se zvoneşte că Huawei Watch 3 va avea şi o versiune LTE şi una Sport, pe lângă cea Classic. Dacă Huawei chiar a ales WearOS, atunci probabil va folosi şi procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 3100 sau 429 (cele mai noi generaţii), ele fiind asociate de obicei platformei Google.

Ar trebui să vedem purtabilul debutând la IFA 2019, conform surselor apropiate de Huawei. Se zvonește că are şi căşti Bluetooth integrate. Chinezii au înregistrat şi un dispozitiv cu nume de cod ALX-AL10, care ar fi un ceas pentru cei mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×