CEO-ul Nokia Stephen Elop surprins cu un telefon MeeGo nou În mână?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.520 ori
<b>CEO-ul Nokia Stephen Elop surprins cu un telefon MeeGo nou În mână?</b>Discursul CEO-ului Nokia din cadrul conferinței D9 din această săptămână a inclus și un moment interesant, în care Stephen Elop a scos din buzunar un telefon misterios. Terminalul părea foarte slim, iar surse apropiate de Nokia au afirmat că...

Discursul CEO-ului Nokia din cadrul conferinței D9 din această săptămână a inclus și un moment interesant, în care Stephen Elop a scos din buzunar un telefon misterios. Terminalul părea foarte slim, iar surse apropiate de Nokia au afirmat că este vorba de un model MeeGo, aparent N9.

Zvonurile afirmă că Elop ar purta la el și un telefon Windows Phone fabricat de Nokia, dar până acum nu avem și o confirmare a acestui fapt. Tot ce știm până acum despre Nokia N9 este că telefonul adoptă un design ce amintește de un MacBook, într-un hibrid cu lookul lui E7. Deocamdată nu avem o dată de lansare pentru acest model, dar din câte știm el a fost supus aprobării autorității americane FCC.

Cei de la Engadget au avut chiar ocazia să analizeze îndeaproape un prototip de N9 cu un an în urmă, dar de atunci nu am mai aflat vești despre acest model. Unul dintre comentatorii de pe MyNokiablog afirma că noul terminal nu este N9 ci un nou-venit numit Nokia iON, care va debuta la CommunicAsia 2011 în Singapore, evenimentul având loc către finalul lunii iunie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×