Nokia Play permite vizualizarea conținuturilor media de pe telefon pe televizor via DLNA (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.433 ori
<b>Nokia Play permite vizualizarea conținuturilor media de pe telefon pe televizor via DLNA (Video)</b>Nokia a făcut un pas important către modernizarea platformei Symbian, dar și a telefoanelor sale prin intermediul funcției Play. Produs al celor de la Nokia Beta Labs, această funcție permite sharingul via DLNA de pe un telefon cu Symbian pe un...

Nokia a făcut un pas important către modernizarea platformei Symbian, dar și a telefoanelor sale prin intermediul funcției Play. Produs al celor de la Nokia Beta Labs, această funcție permite sharingul via DLNA de pe un telefon cu Symbian pe un televizor compatibil.

Astfel, veți scăpa de cablul HDMI pe care trebuie să îl purtați cu dumneavoastră pentru a arăta prietenilor imagini și clipuri de pe telefonul Nokia pe un televizor. Modelele compatibile cu Nokia Play sunt Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia E7, Nokia N8 și Nokia X7. în vreme ce realizați streaming wireless pe televizor, iar prietenii privesc cele mai noi poze din vacanță, puteți accesa deja următoarele conținuturi pe care vreți să le afișați, cum ar fi un clip spre exemplu.

Același Play permite ascultarea muzicii pe un sistem home audio folosind o conexiune wireless. Tot ce trebuie să faceți este să fiți conectați la aceeași rețea wireless ca și televizorului și să rulați aplicația Play To. Dacă v-am făcut curioși aveți la dispoziție aplicația gratuită aici și un demo video mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×