Apar noi indicii cu privire la un debut în cadrul MWC 2018 pentru Samsung Galaxy S9

1.014 ori
<b>Apar noi indicii cu privire la un debut în cadrul MWC 2018 pentru Samsung Galaxy S9</b>Am tot auzit în ultima vreme și informații despre posibilul debut al lui Samsung Galaxy S9. Astfel primele zvonuri indicau faptul că telefonul ar urma să aibă parte de un preview la CES 2018, iar mai apoi că sud-coreenii pregătesc un eveniment

Ultimele două luni au fost marcate și de numeroasele leak-uri asociate lui Samsung Galaxy S9, pe lângă liste de specificații și randări existând și speculații cu privire la data debutului. Se vehicula la un moment dat că telefonul ar urma să primească un preview la CES 2018, informație infirmată mai apoi la nivel oficial aparent. A urmat și vestea că Sammy pregătește un eveniment în martie, iar acum apare din nou în perspectivă ideea unui debut la MWC.

Galaxy S9 Lansare

Acest detaliu este menționat de către publicația sud-coreeană TheBell care ne oferă și un tabel al lansărilor de flagship-uri Samsung Galaxy anterioare. Mai toate smartphone-urile de top semnate Samsung au fost lansate în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress, singura excepție fiind Galaxy S8 care a primit un debut mai târziu datorită problemelor pe care compania le-a întâmpinat cu Galaxy Note 7.

Ar fi de așteptat astfel ca Samsung să revină la prezentarea flagship-urilor în cadrul MWC. Motivul pentru care s-ar opta pentru o asemenea lansare stă în spatele dorinței de a pune smartphone-ul în vânzare până la mijlocul lunii martie. Am mai auzit că producția ar fi demarat încă de la începutul acestei luni și ar trebui ca în perioada următoare să avem parte de leak-uri majore pentru S9 și S9+ și poate de ceva indicii oficiale referitoare la debut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×