CEO-ul Tim Cook afirmă că Apple și-a răscumpărat acțiuni În valoare de 14 miliarde de dolari

926 ori
<b>CEO-ul Tim Cook afirmă că Apple și-a răscumpărat acțiuni În valoare de 14 miliarde de dolari</b>într-un interviu acordat celor de la Wall Street Journal, CEO-ul Apple, Tim Cook afirmă că au fost răscumpărate aproximativ 14 miliarde de dolari în acțiuni. De asemenea, potrivit ultimelor raporturi se pare că în primul trimestru au fost...

într-un interviu acordat celor de la Wall Street Journal, CEO-ul Apple, Tim Cook afirmă că au fost răscumpărate aproximativ 14 miliarde de dolari în acțiuni. De asemenea, potrivit ultimelor raporturi se pare că în primul trimestru au fost vândute 51 milioane de iPhone-uri și 26 milioane de iPad-uri.

Deși aceste cifre au depășit chiar și așteptările analiștilor, acest lucru se datorează în special faptului că în trimestrul 4 din 2013 vânzările nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. După anunțul răscumpării, acțiunile Apple au crescut cu 1.6% pe piața de tranzacționare.

Această răscumpărare masivă l-ar putea aduce în ecuație pe investitorul Carl Icahn, acesta deținând deja aproximativ 3 miliarde de dolari în acțiuni. De asemenea, se pare că a mai existat o cerere din partea acestuia pentru aproximativ 50 miliarde de dolari în acțiuni Apple. Datele acestor răscumpărări facute de Apple ar putea fi anunțate în luna martie sau aprilie.

Potrivit lui Tim Cook, această decizie nu s-a luat datorită lui Icahn, ci pentru că se dorește investirea banilor în Apple, prin lansarea de noi produse. Acesta a mai adăugat și o scurtă declarație despre iWatch: “Vor fi 2 noi categorii. Nu suntem pregătiți să vorbim despre asta, dar lucrăm la ceva foarte impresionant”.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×