Google Assistant primeşte un nou design pe Android, acum cu colţuri de cards și meniuri mai rotunjite

991 ori
<b>Google Assistant primeşte un nou design pe Android, acum cu colţuri de cards și meniuri mai rotunjite</b>De curând asistentul vocal Google Assistant a bifat o actualizare la nivel de look, fiind vorba despre interfața de interacțiune din Android. Avem noutăți precum rotunjirea elementelor afișate și mai observăm în același timp faptul că

De câţiva ani se merge tot mai mult pe rotunjirea iconografiei şi elementelor de interfaţă pe terminalele mobile. Dacă vă uitaţi şi la iOS 11 o să vedeţi că bara de adrese a lui Safari e rotunjită acum la colţuri, iar Android are "squircles" în interfaţa de ceva vreme. Acum Google Assistant primeşte la rândul său o actualizare, care îl face mai rotunjor.

Google Assistant

Anterior sosea un design similar şi pentru Feed şi Search, iar acum asistentul virtual primeşte modificări, precum un fundal mai luminos şi elemente rotunde de interfaţă. Actualizarea va sosi în trepte deci nu garantăm că o veţi primi imediat. Posibil să fie una server-side, mai degrabă decât OTA. Până acum fundalul lui Assistant era gri deschis, dar acum va fi complet alb, iar card-urile, caruselul şi barele de dialog vor avea colţuri rotunjite.

Întreaga interfaţă are un look mai tridimensional acum, mai ales în zona de sugestii. Şi emoji-urile cu thumbs up/down par să fie mai 3D, cele pentru feedback dat răspunsurilor. Funcţia "Share Screenshot" a revenit în asistent, după ce dispăruse pentru o perioadă. Şi tabul "Your Staff", care afişează remindere, agendă, lista de cumpărături şi altele de gen este acum mai rotunjit la nivel de cards.

Totuşi pagina Explore păstrează card-uri dreptunghiulare. Pe mine toate aceste rotunjimi mă duc cu gândul la un singur lucru: aplicaţii de mesagerie, pentru că acolo vedem colţuri rotunjite pentru căsuţa cu replici de ani buni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×