Cererea pentru modele iPhone crește peste așteptări, 67 de milioane de unități dorite În ultimele 3 luni ale anului

1.257 ori
<b>Cererea pentru modele iPhone crește peste așteptări, 67 de milioane de unități dorite În ultimele 3 luni ale anului</b>Morgan Stanley a făcut o evaluare a situației celor de la Apple, cu accentul pe vânzările companiei și așteptările legate de vânzări. Predicțiile sunt bazate pe studii și sondaje, dar și pe o analiză internă, care arată că în ultimele 3...

Morgan Stanley a făcut o evaluare a situației celor de la Apple, cu accentul pe vânzările companiei și așteptările legate de vânzări. Predicțiile sunt bazate pe studii și sondaje, dar și pe o analiză internă, care arată că în ultimele 3 luni ale anului există o cerere pentru 67 de milioane de unități iPhone.

Acest număr e mult peste estimarea de 62 de milioane a experților și a consensului analiștilor, de 63 de milioane. Lanțul de furnizori va putea oferi între 65 de milioane și 70 de milioane de unități pentru a face față cererii, sau eventual să vândă mai mult decât numerele anticipate. Experții Morgan Stanley anticipează că dacă cererea pentru terminale iPhone rămâne la fel de mare în următoarele săptămâni, atunci furnizorii vor trebui să se mobilizeze deja pentru a îndeplini livrările pentru trimestrul din martie.

Apple anunțase deja că va crește stocul de produse în perioada următoare, deși tradițional primele luni ale anului sunt slabe pentru orice companie tech. Creșterea de vânzări iPhone între 2013 și 2014 va fi una aliniată față de trendul global, cel puțin în SUA, în vreme ce China înregistrează o creștere spectaculoasă, iar Brazilia e și ea pe plus.

Franța și Japonia ar fi sub media globală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×