Cerințele minime ale lui Windows Phone Tango clarificate

979 ori
<b>Cerințele minime ale lui Windows Phone Tango clarificate</b>Mai mult sau mai puțin oficial la MWC 2012 am văzut și primele telefoane cu Windows Phone Tango, deși producătorii lor s-au codit să le denumească astfel. Este vorba despre Nokia Lumia 610 și ZTE Orbit, care vin cu specificații mai modeste decât...

Mai mult sau mai puțin oficial la MWC 2012 am văzut și primele telefoane cu Windows Phone Tango, deși producătorii lor s-au codit să le denumească astfel. Este vorba despre Nokia Lumia 610 și ZTE Orbit, care vin cu specificații mai modeste decât restul handseturilor WP7.

Microsoft a ținut să sublinieze la momentul apariției acestor device-uri că ele nu rulează Tango, dar vor primi acest OS în curând. Atât Lumia 610, cât și Orbit folosesc 256 MB RAM, ceea ce va afecta funcționarea unora dintre aplicațiile din Windows Phone. Spre exemplu vor exista restricții cu privire aplicațiile din Windows Phone Marketplace, unele softuri având cerințe de memorie destul de mari. în plus, vizionarea podcasturilor video nu va fi posibilă cu această cantitate de RAM și nici administrarea abonamentelor la podcasturi.

Nici Bing Local Scout nu va funcționa cu atât de puțin RAM și va exista și o modificare în sistemul de multitasking, care va închide automat aplicațiile care folosesc peste 90 de MB atunci când ieșiți din ele și deci ele nu vor apărea în task manager. Aflați și că optiunea de upload automat de poze din SkyDrive nu va funcționa cu acest RAM, dar veți putea urca poze manual. Va mai lipsi și suportul pentru playback-ul HD în cazul unor clipuri video. Aflati și că Tango permite utilizarea de camere de 3 megapixeli pe terminalele Windows Phone și de procesoare de mai puțin de 1 GHz.

Se pare că Tango va sosi pe terminalele Windows Phone cu 256 MB RAM în trimestrul 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×