Confirmarea oficială: Instagram vine și pe Android și promite o calitate mai bună decât versiunea pentru iOS

1.193 ori
<b>Confirmarea oficială: Instagram vine și pe Android și promite o calitate mai bună decât versiunea pentru iOS</b>Ieri vă spuneam de posibilitatea ca Instagram să fie portată și pe sistemul de operare Android dezvoltat de către Google - aici. Instagram numără peste 27 de milioane de utilizatori și s-a ajuns la această valoare respectabilă doar prin...

Ieri vă spuneam de posibilitatea ca Instagram să fie portată și pe sistemul de operare Android dezvoltat de către Google - aici. Instagram numără peste 27 de milioane de utilizatori și s-a ajuns la această valoare respectabilă doar prin prezența în App Store.

Google Play - noul Android Market - oferă o deschidere mult mai largă pentru Instagram. Kevin Systrom și Mike Krieger - cei care au dezvoltat aplicația - au spus că va oferi mai multe opțiuni și va fi chiar mai interesantă decât versiunea similară din App Store.

Data de lansare nu a fost oferită și s-a spus doar că va sosi cât de curând. Kevin Systrom a prezentat Instagram pe un smartphone Samsung Galaxy Nexus. Moment se află în faza private beta. Zic că Instagram este o adiție importantă pentru Google Play.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×