Sony Mylo 2, review-ul complet

2.118 ori
<b>Sony Mylo 2, review-ul complet</b>Sony se adreseaza unui public tanar cu acest terminal, considerand ca studentii au nevoie in ziua de azi de un handheld care sa le permita sa se distreze digital oriunde si oricand, fara a plati taxe wireless exagerate. Aceasta este ideea din spatele lui...

Sony se adreseaza unui public tanar cu acest terminal, considerand ca studentii au nevoie in ziua de azi de un handheld care sa le permita sa se distreze digital oriunde si oricand, fara a plati taxe wireless exagerate. Aceasta este ideea din spatele lui Mylo 2, terminal pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Terminalul suporta web browsing, intr-o experienta similara cu acea desktop, iar gamerii vor adora jocurile Flash si clipurile video vizionabile pe Internet. Majoritatea clientilor de email sunt suportati, ca si serviciile de instant messaging, plus social networking si VoIP. Pretul este de asemenea rezonabil in cazl lui Mylo 2, acesta costand 299 de dolari, spre deosebire de cei 349 de dolari in cazul primului model. Terminalul suporta conectivitate WiFi G (54Mbps) si este dotat cu un display touch cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, plus o camera de 1.3 megapixeli. Mylo 2 suporta atat upload, cat si download, spre deosebire de predecesorul sau, integrand si un RSS reader si suportand numeroase widgeturi.

Avem de-a face cu un terminal cu aceeasi marime ca predecesorul sau, fiind un pic mai mare decat un Nokia N93i, dar totusi un handset care poate fi purtat in buzunar. Tastatura lui Mylo 2 va impresiona placut, depasind mai toate smartphone-urile de piata la ora actuala, in afara de i-mate 9502. Spatierea dintre taste este destul de mare, incat sa fie evitate greselile comune tastaturilor de mici dimensiuni si in sfarsit putem folosi o tastatura iluminata, ideala pentru a scrie in intuneric. Ce servicii si site-uri suporta Mylo 2? Lista pare nesfarsita: AIM, Skype, YIM, Google Talk, Google Reader, Google Docs, Facebook, MySpace, Google Maps, Digg, YouTube si multe multe altele. Conectand acest terminal la un PC prin intermediul interfatei USB, veti putea transfera si asculta melodii in format MP3, AAC, WMA si ATRAC.

De mentionat este includerea unui editor de texte pe lista de specificatii a lui Mylo 2, acesta functionand ca Windows Notepad, o idee buna pentru orice terminal QWERTY. Urmasul primului Mylo este dotat cu o memorie interna de 1GB, care poate fi marita cu ajutorul unui flash card Memory Stick de 4 sau 8GB. Terminalul celor de la Sony este dotat cu o baterie de 3.7V, 1200 mAh, care rezista peste 24 de ore la o folosire continua.

Mylo 2 va fi disponibil in SUA incepand cu finalul lui ianuarie 2008, la pretul de 299 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×