CES 2008: MSI prezinta primul telefon Soleus in cadrul CES 2008

824 ori
<b>CES 2008: MSI prezinta primul telefon Soleus in cadrul CES 2008</b>Sistemul de operare mobil Soleus foloseste o versiune a platformei Windows CE, axandu-se pe furnizarea unei solutii low-cost, in locul platformei Windows Mobile pe handseturi. Primul terminal care ruleaza Soleus este MSI 5608, prezentat in cadrul showului...

Sistemul de operare mobil Soleus foloseste o versiune a platformei Windows CE, axandu-se pe furnizarea unei solutii low-cost, in locul platformei Windows Mobile pe handseturi.

Primul terminal care ruleaza Soleus este MSI 5608, prezentat in cadrul showului CES 2008. In vreme ce interfata acestuia nu seamana deloc cu cea Windows Mobile, putem spune ca acest gen de variatii pot fi doar un lucru bun pentru publicul nerabdator sa testeze Windows Mobile 7.  MSI 5608 este doar un prototip la ora actuala, astfel de majoritatea specificatiilor sale tehnice nu sunt 100% confirmate, dar acest lucru se va intampla in urmatoarele luni.

5608 ofera suport pentru standardele de televiziune digitala asiatica (1Seg sau T-DMB), terminalul incluzand si GPS, o interfata touch si un accelerometru. Terminalul produs de MSI este dotat cu o camera de 2 megapixeli si un display cu diagonala de 2.8 inch si rezolutie de 240 x 432 pixeli. De mentionat este faptul ca acest model este un quad-band EDGE, care suporta si WiFi, iar handsetul va fi lansat pe piata asiatica initial, urmand apoi sa poposeasca in Europa si SUA, poate chiar cu suport WiMAX.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×