CES 2008: Conceptul Delphi controleaza masina prin intermediul lui iPhone

1.204 ori
<b>CES 2008: Conceptul Delphi controleaza masina prin intermediul lui iPhone</b>Unul dintre cele mai populare concepte prezentate de catre compania Delphi in cadrul CES 2008 a fost reprezentat de catre un software care permite monitorizarea si controlul unui vehicul de pe telefonul mobil. Prin intermediul softului puteti face aproape...

Unul dintre cele mai populare concepte prezentate de catre compania Delphi in cadrul CES 2008 a fost reprezentat de catre un software care permite monitorizarea si controlul unui vehicul de pe telefonul mobil.

Prin intermediul softului puteti face aproape orice doriti in ce priveste controlul automobilului, de la a-i deschide portierele pana la a porni masina si a regla temperatura. Conexiunea intre vehicul si telefon este realizata prin Bluetooth, iar conform Delphi, pasionatii de tech se vor conecta cu automobilul chiar si la o mila distanta de acesta. Pe lista feature-urilor utile cu care soseste aplicatia se numara si posibilitatea de a controla presiunea cauciucurilor si a monitoriza cantitatea de ulei de motor si ulei de frana ramase.

Delphi a anuntat ca tehnologia va fi disponibila pe majoritatea smartphone-urilor ducand conceptul de telecomanda pentru masina la un nou nivel.
Prin intermediul software-ului prezentat la CES veti putea de asemenea sa aflati daca masina dumneavoastra a fost sparta, sau daca aceasta prezinta defectiuni. Pe cand o aplicatie similara pentru motociclete sau alte vehicule cu 2/4 roti la fel de populare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×