CES 2008: Panasonic prezinta cardul de memorie SDHC de 32GB la CES 2008

1.473 ori
<b>CES 2008: Panasonic prezinta cardul de memorie SDHC de 32GB la CES 2008</b>Panasonic a anuntat ieri dezvoltarea unui card de memorie SDHC Class 6 de 32GB, in cadrul celebrului show CES 2008. De asemenea, prototipul acestui produs este prezent la standurile companiei in Las Vegas. Avem de-a face cu un card de memorie Class 6,...

Panasonic a anuntat ieri dezvoltarea unui card de memorie SDHC Class 6 de 32GB, in cadrul celebrului show CES 2008. De asemenea, prototipul acestui produs este prezent la standurile companiei in Las Vegas.

Avem de-a face cu un card de memorie Class 6, ultra-rapid, care suporta transferuri de date cu viteze de pana la 20 MB/s. Conform producatorului japonez, noul card este perfect pentru inregistarea clipurilor video de inalta definitie, atat la capitolul capacitate, cat si viteza. Acum ramane doar sa mai asteptam lansarea unui card microSDHC de 32GB si ne putem declara multumiti. Deja Sony a lansat ieri cardul Memory Stick Pro Duo de 16GB, facand orice posesor de PlayStation Portable fericit, astfel ca numarul de GB creste constant in acest segment de piata.

Cardul de 32GB produs de Panasonic poate stoca pana la 8 ore de clipuri video HD si este prezent la standul companiei, numarul 9405 intre data de 7 si 10 ianuarie 2008. Sosirea acestui model intareste linia Pro High Speed, care la ora actuala include 5 modele: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB si 16GB, cu specificatia de viteza Class 6. De mentionat este faptul ca din cei 32GB, utilizabili sunt 30.979MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×