Nokia N95 8GB disponibil la liber pentru 749 de dolari in SUA

2.394 ori
<b>Nokia N95 8GB disponibil la liber pentru 749 de dolari in SUA</b>In sfarsit, Nokia a folosit CES drept o oportunitate de a confirma oficial ceea ce toata lumea stia deja: faptul ca vor lansa celebrul telefon N95 8GB pe piata din SUA. Varianta americana a hitului tehnologic, soseste dotata cu suport pentru frecventele...

In sfarsit, Nokia a folosit CES drept o oportunitate de a confirma oficial ceea ce toata lumea stia deja: faptul ca vor lansa celebrul telefon N95 8GB pe piata din SUA.

Varianta americana a hitului tehnologic, soseste dotata cu suport pentru frecventele locale HSDPA (850/1900 MHz), iar terminalul ar trebui sa fie disponibil in magazinele din New York si Chicago inca din primul trimestru al acestui an. Fara abonament Nokia N95 8GB costa 749 de dolari, dar americanul de rand va prefera totusi sa astepte ca AT&T sa "adopte" handsetul, pentru ca acest pret destul de piperat sa scada. Va reamintim faptul ca telefonul Nokia N95 de 8GB include un display QVGA de 2.8 inch, 8GB de memorie interna, A-GPS si o baterie imbunatatita fata de modelul original.

Camera acestui telefon suporta rezolutii de 5 megapixeli si este dotata cu lentila Carl Zeiss, plus autofocus, in vreme ce pe lista de specificatii tehnice a terminalului se afla WLAN si platforma de gaming N-Gage. Baza de date cu harti utilizata de catre sistemul A-GPS al telefonului include peste 100 de tari, asigurandu-va ca nu va veti rataci niciodata. Printre serviciile suportate de Nokia N95 de 8GB se numara Yahoo! Search, Amazon MobiPocket Reader sau Flickr, plus numeroase widgeturi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×