CES 2008: Telefoane cu disc "in premiera" la CES

2.701 ori
<b>CES 2008: Telefoane cu disc "in premiera" la CES</b>In vreme ce marile companii isi prezinta cele mai noi minunatii high tech in cadrul CES 2008 exista si surprize la unele standuri, cum sunt aceste vechi telefoane cu disc: Compania Paramount Collections din Hong Kong stie exact ce NU inteleg americanii...

In vreme ce marile companii isi prezinta cele mai noi minunatii high tech in cadrul CES 2008 exista si surprize la unele standuri, cum sunt aceste vechi telefoane cu disc:

Compania Paramount Collections din Hong Kong stie exact ce NU inteleg americanii prin retro chic, dar persoanele cu bun gust vor privi cu nostalgie aceste aparate, oricum. Spre deosebire de majoritatea parodiilor la vechile telefoane, aceste terminale doar par vechi, in vreme ce calitatea sunetului emis este impecabila. Se pare ca firma asiatica si-a "facut temele", recreand perfect anticele telefoane, plus un sound mai bun.

Disponibile prin intermediul site-ului ClassicPhone.com, telefoanele variaza de la modele din 1882 (dotate cu componente datand din acel an!) , pana la cele chic ale anilor 1920. Pentru cei care au abandonat telefonia fixa in favoarea celei mobile, astfel de "antichitati" reprezinta un argument pentru revenirea la tehnologia secolelor trecute, cel putin pentru o zi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×