CES 2008: Yahoo Go 3.0 Beta , in sfarsit lansat!

1.753 ori
<b>CES 2008: Yahoo Go 3.0 Beta , in sfarsit lansat!</b>Ieri Yahoo! si-a prezentat oferta mobila in cadrul CES 2008, impreuna cu celebra aplicatie Yahoo! Go 3.0, aflata in faza beta la ora actuala. Yahoo! Go 3.0 duce serviciile mobile la un nivel nou, incluzand o interfata upgradata, o pagina de start...

Ieri Yahoo! si-a prezentat oferta mobila in cadrul CES 2008, impreuna cu celebra aplicatie Yahoo! Go 3.0, aflata in faza beta la ora actuala.

Yahoo! Go 3.0 duce serviciile mobile la un nivel nou, incluzand o interfata upgradata, o pagina de start personalizata si acces customizabil catre brandurile Internet preferate de consumatori. De asemenea, se pune mare accent pe widgeturi in cadrul noului produs Yahoo!, cat si pe serviciile user-friendly. Versiunea 3.0 a fost creata dupa analizarea feedbackului obtinut de la utilizatorii lui Go 2.0. Avantajele imediat vizibile ale noii aplicatii sunt designul util, care permite explotarea la maxim a unui ecran de telefon mobil plus crestera vitezei de web surfing. Utilizatorii pot naviga pe Internet fie prin intermediul traditionalei interfate carusel sau prin noua varianta.

Go 3.0 i ofera un update imediat cu tot ce e nou si tot ce s-a schimbat de la ultima accesare, inclusiv emailuri noi in inbox, evenimente din calendar si noi poze postate pe Flickr de diversi amici. Cei care vor folosi acest nou produs Yahoo! vor beneficia de de widgeturi care usureaza accesul catre branduri de top, ca eBay, MySpace sau MTV, inca de la finalul acestei saptamani. Toate aceste widgeturi si multe altele vor fi disponibile prin Yahoo! Go 3.0, pe care il puteti descarca de la adresa http://go.yahoo.com. Aplicatia este suportata de peste 30 de terminale mobile si pe majoritatea retelelor wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×