CES 2008: Telefonul Motorola Z10 anuntat la CES 2008

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.067 ori
<b>CES 2008: Telefonul Motorola Z10 anuntat la CES 2008</b>Cel de-al doilea telefon mobil anuntat de catre Motorola in cadrul CES 2008 este MOTO Z10, un terminal multimedia promitator, pe care-l puteti admira in urmatoarea imagine: Handsetul permite utilizatorilor sa combine diferite clipuri video, sa adauge...

Cel de-al doilea telefon mobil anuntat de catre Motorola in cadrul CES 2008 este MOTO Z10, un terminal multimedia promitator, pe care-l puteti admira in urmatoarea imagine:

Handsetul permite utilizatorilor sa combine diferite clipuri video, sa adauge efecte vizuale si audio si sa uploadeze produsele finale pe YouTube, Google, Yahoo sau Shozu. Motorola Z10 ruleaza Symbian si dispune de un display QVGA TFT cu diagonala de 2.2 inch, dar si de o camera de 3.2 megapixeli cu suport pentru captura video la 30 de frame-uri pe secunda. Pe lista de specificatii tehnice ale lui Z10 se afla si suportul pentru conectivitate HSDPA si tehnologia 3.5G.

De asemenea noul Motorola va include un media player de exceptie si un slot pentru carduri microSD, cu suport pentru noile carduri de memorie de 32GB. Z10 va fi pus in vanzare impreuna cu proaspat anuntatul model ROKR E8 in primul trimestru al acestui an. Din pacate nu cunoastem preturile acestor handseturi, dar va vom tine la curent cu update-urile celor de la Motorola.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×