2 noi handseturi Motorola anuntate, W230 si W270

1.771 ori
<b>2 noi handseturi Motorola anuntate, W230 si W270</b>Motorola a prezentat astazi noile sale handseturi, modelele W230 si W270, acestea fiind terminale cu pronuntate functii muzicale, care suporta extensii de memorie si includ o interfata simplificata. Ambele terminale include o tasta dedicata functiilor...

Motorola a prezentat astazi noile sale handseturi, modelele W230 si W270, acestea fiind terminale cu pronuntate functii muzicale, care suporta extensii de memorie si includ o interfata simplificata.

Ambele terminale include o tasta dedicata functiilor muzicale, care activeaza playerul digital integrat. Melodiile preferate pot fi stocate folosind carduri de memorie microSD de pana la 2GB in vreme ce utilizatorii vor avea acces la muzica gratuita si stiri prin intermediul unui radio FM cu RDS (Radio Data System) integrat. Acest sistem permite afisarea artistului, a titlului si a tipului de melodie pe care o ascultati la radio.

Motorola W270

Utilizatorii vor putea de asemenea sa inregistreze clipuri audio FM de la radio, folosindu-le ca alarma pentru telefonul personal, dar si sa imparta cu prietenii statiile radio preferate. W230 si W270 includ tehnologia Motorola CrystalTalk, care permite reducerea zgomotului de fond. Bateria handseturilor rezista 9 ore in modul convorbire, in vreme ce terminalele pot stoca pana la 500 de mesaje test si contacte telefonice, iar pe lista lor de spefificatii se afla si abilitatea de a naviga pe Internet si accesul printr-un singur click la functia care permite scrierea mesajelor. W230 este disponibil in varianta argintie sau gri titanium, in vreme ce W270 ofera un nou design plus feature-urile celuilalt telefon, totul inr-un ambalaj de terminal cu clapeta.

Ambele telefoane vor fi disponibile pana la jumatatea acestui an, la preturi rezonabile, banuim, care vor fi anuntate destul de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×