CES 2010: Telefonul concept Synaptics Fuse, analizat indeaproape

1.350 ori
<b>CES 2010: Telefonul concept Synaptics Fuse, analizat indeaproape</b>In cadrul showului CES 2010, cei de la Engadget au avut ocazia sa testeze ineditul telefon concept Synaptics Fuse, pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos. Terminalul combina un ecran capacitiv cu noi metode de control si input. &nbsp; &nbsp; Veti...

In cadrul showului CES 2010, cei de la Engadget au avut ocazia sa testeze ineditul telefon concept Synaptics Fuse, pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos. Terminalul combina un ecran capacitiv cu noi metode de control si input.

Veti putea controla acest terminal inclinandu-l, printr-o miscare de strangere si comenzi haptice. Problema e ca Synaptics nu a prezentat si interfata acestui handset, amanand debutul acesteia pana la showul MWC 2010 din februarie. Practic, la CES 2010, am putut vedea doar un prototip care prezinta senzorii telefonului in actiune.

Synaptic Fuse

Handsetul functiona la modul abstract, fara o interfata anume si afisand doar o formatiune de mici sfere 3D, care se roteau pe ecran si puteau fi mutate prin diferite metode de input. Un lucru e clar in legatura cu acest terminal: el este menit sa fie folosit cu o singura mana, desi este imposibil sa activati toti senzorii simultan in acest fel.

Synaptic Fuse

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×