BlackBerry Tour 2, scapat de operatorul Verizon

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.089 ori
<b>BlackBerry Tour 2, scapat de operatorul Verizon</b>Rusii de la Mobile Review au aflat noi informatii despre terminalul BlackBerry Tour 2, care si-a facut aparitia printr-o scapare in baza de date a operatorului american Verizon Wireless, dupa cum puteti vedea in imaginea urmatoare. &nbsp; &nbsp; Acest...

Rusii de la Mobile Review au aflat noi informatii despre terminalul BlackBerry Tour 2, care si-a facut aparitia printr-o scapare in baza de date a operatorului american Verizon Wireless, dupa cum puteti vedea in imaginea urmatoare.

Acest model este cunoscut si sub numele de BlackBerry Essex sau BlackBerry 9650 si este succesorul popularului BlackBerry Tour, avand ca principala functie in plus conectivitatea WiFi. Aparent, noul model este un smartphone dual mode, cu suport CDMA, GSM, EDGE si UMTS si care ruleaza sistemul de operare BB OS 5.0.0.385.

In plus, handsetul vine cu o camera de 3.2 megapixeli si aflam ca el va fi pus in vanzare la inceputul lui 2010, urmand sa ajunga si in oferta operatorului Sprint.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×