CES 2010: Windows Mobile 6.5.3, surprins in actiune (Video)

1.538 ori
<b>CES 2010: Windows Mobile 6.5.3, surprins in actiune (Video)</b>Vigilentii redactori de la Phonescoop au depistat la CES 2010 un handset ruland versiunea Windows Mobile 6.5.3, inca nelansata. Iata telefonul in actiune in clipul de mai jos, daca sunteti curiosi cum va arata update-ul la WM 6.5: &nbsp; &nbsp; Se pare ca...

Vigilentii redactori de la Phonescoop au depistat la CES 2010 un handset ruland versiunea Windows Mobile 6.5.3, inca nelansata. Iata telefonul in actiune in clipul de mai jos, daca sunteti curiosi cum va arata update-ul la WM 6.5:

Se pare ca noul OS ruleaza pe un smartphone Toshiba TG01, printre primele smartphone-uri care au beneficiat de update-ul de la WM 6.1 la 6.5 cu cateva luni in urma. Clipul de mai sus trece in revista toate functiile versiunii 6.5.3, de la noua interfata touch foarte user-friendly, pana la tastatura virtuala, care vine cu imbunatatiri, sau functiile multimedia ale handsetului.

Scrollingul printre aplicatii si functii se realizeaza destul de usor, dar putem totusi spune ca Microsoft mai are un drum lung pana la fiabilitatea lui Android OS sau atractivitatea lui iPhone OS. Sa fie Windows Mobile 7 raspunsul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×