CES 2010: Teleepoch prezinta telefonul mobil controlat prin gesturi

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 3.167 ori
<b>CES 2010: Teleepoch prezinta telefonul mobil controlat prin gesturi</b>CES 2010 a inclus atat numeroase tableturi, cat si telefoane mobile inedite in acest an si tehnologii inovatoare. Printre acestea se numara si produsul companiei Teleepoch, un telefon compact fara butoane, pe care il puteti admira mai jos. Terminalul este...

CES 2010 a inclus atat numeroase tableturi, cat si telefoane mobile inedite in acest an si tehnologii inovatoare. Printre acestea se numara si produsul companiei Teleepoch, un telefon compact fara butoane, pe care il puteti admira mai jos.

Terminalul este controlat prin gesturi si va debuta pe piata peste cateva luni, dar ramane de vazut daca acest gadget extrem de compact va avea cumparatori. Acest mic telefon cu clapeta are un design ce aminteste mai degraba de un MP3 player si un sistem de control similar.

Teleepoch

Utilizatorul va trebui sa incline telefonul in sus sau jos pentru a realiza un scroll, sau sa il scuture pentru a selecta un anumit item. Display-ul handsetului este de mici dimensiuni, dupa cum puteti vedea si aflam ca gadgetul Teleepoch vine cu un accelerometru, conectivitate 2G, recunoastere vocala si un procesor Qualcomm.

Cu ajutorul sistemului de recunoastere vocala veti putea scrie mesaje text si efectua o cautare, iar daca aveti intrebari  in legatura cu pretul telefonului, el este un mister, deocamdata.

Teleepoch

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×